Εύκολη ζύμη για τορτίγιας


Υλικά

2 φλιτζάνια καλαμποκάλευρο
1 φλιτζάνι νερό
Αλάτι


Εκτέλεση

Χρησιμοποιώντας τα χέρια μας δημιοργούμε μια ζύμη με το καλαμποκάλευρο και το νερό.

Ζυμώνουμε μέχρι να μαλακώσει.

Στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός πλάστη κόβουμε τη ζύμη σε 12 δίσκους και τους απλώνουμε.

Βουτυρώνουμε ένα τηγάνι και ψήνουμε τις 12 τορτίγιας για μερικά λεπτά και από τις δύο πλευρές.

Πηγή: www.sidagi.gr

Σχόλια