Σπαγγέτι με τυρί κρέμα και μπέικον


Υλικά

Για 4-6 άτομα

50 γραμμάρια τυρί κρέμα
200 γραμμάρια σκληρή φέτα
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
1 συσκευασία ζυμαρικά σπαγγέτι
1 φύλλο βασιλικόυ για το σερβίρισμα


Εκτέλεση

Για να φτιάξουμε τη μους φέτας, βάζουμε στο μπλέντερ τη φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια, το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το αλάτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια ενιαία σάλτσα.Την αφήνουμε λίγο.

Στη συνέχεια ζεσταίνουμε για λίγο το μπέικον μέχρι να πάρει χρώμα για 2 λεπτά
Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια για 7 λεπτά και σουρώνουμε.
Περιχύνουμε τα μακαρόνια με τη μους φέτας και το ψιλοκομμένο μπέικον, σερβίρουμε με το φύλλο βασιλικού.

Πηγή: www.sidagi.gr

Σχόλια