Κορμός ψυγείου


Υλικά συνταγής

3 αυγά κατά προτίμηση βιολογικά
400 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
2 πακέτα μπισκότα τύπου πτιμπέρ
125 γραμμάρια κακάο
2 βανίλιες
250 γραμμάρια μαργαρίνη
200 γραμμάρια καρύδια


Διαδικασία συνταγής

Χτυπάμε τα αυγά με την άχνη και έπειτα προσθέτουμε το κακάο. Συνεχίζουμε το χτύπημα με μίξερ ή με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Προσθέτουμε την μαργαρίνη πολύ μαλακή, αλλά όχι λιωμένη εντελώς και ανακατεύουμε. Τέλος, προσθέτουμε τα πτιμπερ σπασμένα με το χέρι και τα καρύδια σπασμένα ελαφρά. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Βάζουμε σε λαδόκολλα και δίνουμε το σχήμα που επιθυμούμε. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες (ανάλογα με την ψύξη) και έπειτα είναι έτοιμος για σερβίρισμα.

Πηγή: www.cooklos.gr

Σχόλια