Σαλάτα με τορτελίνια, ντομάτα και αγγούρι


Υλικά για 2-4 άτομα

350 γραμμάρια τορτελίνια
2 φύλλα μαρουλιού κομμένα σε λεπτές λωρίδες
200 γραμμάρια καλαμπόκι
2 αγγούρια κομμένα σε φέτες
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
Δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
100 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
50 γραμμάρια κάππαρη
Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο


Εκτέλεση

Βράζουμε τα τορτελίνια για 8 λεπτά, τα στραγγίζουμε καλά και σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Σχόλια