Σνίτσελ γαλοπούλας με κρέμα γάλακτος


Υλικά

500 γραμμάρια φιλέτο από στήθος γαλοπούλας (ή κοτόπουλου), κομμένα σε φέτες
150 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 αυγά
Φρυγανιά τριμμένη
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας ρίγανη φρέσκια
200ml κρέμα γάλακτος
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
1/3 κουταλιά γλυκού  μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι



Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες γαλοπούλας. Τα περνάμε από το αυγό και μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά περίπου για 15 λεπτά.
Μόλις ροδοκοκκινίσουν και δούμε ότι έχουν ψηθεί σβήνουμε το φαγητό με το κρασί και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά (μανιτάρια-κρέμα γάλακτος Ροδόπη-ρίγανη-μοσχοκάρυδο)
Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν και είναι έτοιμα.
Συνοδέψτε το με ρύζι ή πατάτες τηγανητές.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Σχόλια